Uncategorized

Ti që e mban mërzinë brenda vetes, ja si po e dënon trupin tënd…

“Kujtohu, nuk të duhet ta falësh dikë për hatër të tij/saj, duhet ta bësh për veten tënde” – Stephanie A. Sarkis, Ph.D.

Një Mësim nga Friedrich Nietzsche

PropellerAds

Filozofi gjerman, Niçja njëherë e krahasoi faljen me dobësinë.

Sikur filozofi i madh gjerman të kuptonte efektet e stresit në trup dhe në mendje, fundi i jetës së tij mund të kishte kaluar në kushte pak më të favorshme.

Pesimizmi i papërkulshëm, i dhënë në ndjekje të “të vërtetës dhe hetimit” dhe puna e palodhshme pothuajse me siguri kontribuan në humbjen e tij më të pafat.

VAZHDONI PER ME SHUME KETU: https://mjeksiaislame.com/ti-qe-e-mban-merzine-brenda-vetes-ja-si/

PropellerAds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *