Uncategorized

Shikoni se c’ndodh me beben gjatë abortimit – VIDEO TRISHTUESE!

Në këtë xhirim tregon se si përfundon shtatzënia në tremujorin e dytë.

Bebja atëherë është në javën e dymbëdhjetë, dhe është e madhe sa shuplaka e dorës së njeriut të rritur, transmeton Telegrafi.

PropellerAds

– Pjesa më e madhe e opinionit është e informuar se çka ndodh gjatë abortimit – thonë në organizatën “Live Action”, e cila është kundër abortimit.

– Ata të cilët propagandojnë për abortim e maskojnë tërë procedurën me eufemizma. Përdorin shprehje si p.sh., produkt i ngjizjes, ndërprerje e shtatzënisë etj.

Një anketë e paradokohshme ka zbuluar që madje 81 për qind e amerikanëve janë për ndonjë kufizim të abortimit, duke kërkuar që procedura të përkufizohet në shtatzëninë deri në tre muajt e parë.

PropellerAds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *