Uncategorized

Qumështi i nënës, dhuratë e pakrahsueshme nga Allahu!

Nga lindja deri në vdekje qeniet njerëzore janë të paralajmëruara dhe të udhëhequra nga i Plotfuqishmi. Shumë fakte të mëdha shkencore të zbuluara në shekullin XX janë dhënë në Kur’an nga Zoti ynë katërmbëdhjetë shekuj më parë.
Ne nuk mund ta quajmë Kuranin libër i shkencës, por ne mund të shohim qartë se shumë “zbulime të reja” janë shpalosur më parë në ajetet e Kur’anit.
Një nga këto mrekulli shkencore është vlera e mahnitshme e qumështit të nënës. Është më se e vërtetë që një fëmijë do të jetë më i shëndetshëm nëse është ushqyer me qumështin e nënës për të paktën dy vjet. Është gjithashtu fakt se katërmbëdhjetë shekuj më parë Allahu na udhëzoi ta bëjmë këtë:
“Nënat, ato që duan ta plotësojnë gjidhënien, janë të obliguara t’u japin gji fëmijëve të vet dy vjet të plota…” ( Kuran 2:233)

PropellerAds

Vazhdoni ketu per me shume: https://mjeksiaislame.com/qumeshti-i-nenesdhurate-e-pakrahsueshme-nga-allahu/

PropellerAds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *