Uncategorized

Dua shqip për prishjen e magjisë!

O Zot, magjinë nuk mund ta prish kush pos Teje, i Lartësuar qofsh dhe nyjet nuk i zgjidh kush pos Teje, i Lartësuar qofsh.

PropellerAds

O Zot, nuk bëhet magjia pos me lejen dhe dijen Tënde dhe nuk prishet ndryshe pos me lejen dhe fuqinë Tënde,

O Zot, prishi të gjitha magjitë, O Zot, prishi të gjitha magjitë, të fshehta e të forta, të vjetra e të reja.

PropellerAds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *