Uncategorized

Brenda 3 orëve shqiptarët në Zvicër grumbullojnë mbi 1 milion franga për ndërtimin e Xhamisë!

Gjatë një mledhjeje të mbajtur mbrëmë, shqiptarët që jetojnë dhe veprojnë në Zvicër kanë grumbulluar 1 184 000 franga për ndërtimin e xhamisë “Buhara Sultgen’ njofton PaCensurë. Kryetari i xhamisë Mustafa Saliu thekson se shifra ka kaluar të gjithë parashikimet e grupit të punës të cilët ishin iniciatorë të kësaj mledhjeje. “Pas marjes së lejes […]

Uncategorized

15 shenjat paralajmëruese të kancerit që njerëzit injorojnë derisa bëhet shumë vonë!

Nëse keni një histori familjare të kancerit, duhet patjetër t’i kushtoni vëmendje çdo simptome paralajmëruese që trupi juaj mund të dërgojë. Gjithashtu, përveçse të jeni në gjendje të njohni simptomat, duhet të merrni masa parandaluese dhe të reduktoni shanset e kësaj sëmundjeje kërcënuese për jetën sa më shumë që të jetë e mundur, sigurisht, në […]