Uncategorized

3 arsyje se pse sëmundja e kancerit është duke u përhapur në mënyrë ekstreme!

Thuajse çdo ditë dëgjojmë ndonjë rast, qoftë familjar apo i largët, që është diagnostifikuar me një prej sëmundjeve më të këqija e të pashërueshme në botë, kancerin.Këto raste me kancer, janë shpeshtuar jashtëzakonisht shumë, sidomos viteve të fundit.Mirëpo, ende nuk dihen saktë arsyet e përhapjes së tepërt të kësaj sëmundje, pavarësisht se disa i fajësojnë […]

Uncategorized

Pejgamberi s.a.v.s. e ka lëshuar gjakun në kokë për shkak të kokëdhembjes!

Mjerisht, ne kemi anashkaluar një pjesë të madhe të trashëgimisë sonë mjekësore dhe bile e kemi harruar. Një pjesë e kësaj trashëgimie është edhe hixhami. Deri vonë shumë njerëz e kanë kundërshtuar këtë metodë të shërimit. Sot në Gjermani ekziston shkolla “Fask”, ndërsa dy amerikanë e themeluan shkollën me emrin “Cupping” (Fask dhe Cupping d.m.th. […]