Uncategorized

7 arsyjet pse motra juaj e madhe është dhurata më e madhe nga prindërit!

Frymëzuar nga romani më i shquar dhe filmi “Wonder”.

PropellerAds

1. Ajo ju tregon të vërtetën (madje edhe kur e vërteta dhemb)
Motra juaj do t’ju tregojë ashtu si është, edhe kur nuk doni ta dëgjoni.
2. Mësoni rreth kompromisit
Ndonjëherë ju duhet të sakrifikoni atë që dëshironi por në fund të ditës jeni mirënjohës që jeni rritur duke mësuar për kompromis.
3. Ajo ju ndihmoi të rriteni
Do t’ju tregojë gjithçka që nga lojërat e deri tek shkolla, ajo ju ndihmoi të rriteni. .
4. Ju nuk mund ta imagjinoni jetën pa njëri-tjetrin
Motra jote ka qenë në jetën tuaj për aq kohë sa jeta pa njëri-tjetrin duket e pakuptueshme.
5. Askush nuk lejohet të grindet me ju (përveç saj)
Ajo të ruan. Edhe nëse e vë atë në një situatë të pakëndshme, ajo do të qëndrojë për ju, sepse ajo është motra jote.
6. Ajo ka të njëjtat kujtime me ju
Ajo do të rikujtoj u për të vepruar, duke ngrënë byrek për mëngjes në shtëpinë e gjysheve dhe duke luajtur.
7. Ajo do të të dojë gjithmonë
Është lloji i detyrës ë punës së motrës

PropellerAds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *