Uncategorized

6 detergjentët më të rrezikshëm të enëve që kanë në përbërjen e tyre kimikate që shkaktojnë kancerin!

Shume prej sapuneve qe perdorim shpesh janë të ngarkuar me kimikate të dëmshme që rrezikojnë shëndetin dhe duhet të shmangen në mënyrë që të parandalohen probleme të shëndetit.6 sapunet me te rrezikshem jane:
Dawn
Cucina
Ajax
Meyers
Legacy of Clean
Palmolive

Formaldehidi zakonisht shtohet tek produktet nga Palmolive, Ajax, Dawn, si dhe sapune të tjerë të zakonshëm dhe pastrues shtëpiakë.
Kjo substance kimike eshtë jashtëzakonisht e rrezikshme, pasi ajo çon në alergji dhe irritime të lëkurës, deri ne kancer.
Efekte të tjera anësore të përdorimit të saj përfshijnë probleme të frymëmarrjes, astmë, si dhe djegie të rënda të lëkurës, dëmtime të syve.

PropellerAds

Sulfati i amonit
Sulfati i amonit gjendet në produktet nga Palmolive dhe Ajax. Megjithatë ai është një ngacmues i lëkurës dhe mund të shkaktojë probleme të astmës / frymëmarrjes dhe kancerit.

Kripërat Silikat
Kripërat silikat janë gjetur në shumë sapune, të tilla si Palmolive, dhe këto çojnë në acarim te syve dhe lëkurës . Ata janë në gjendje të shkaktojnë alergji, probleme të frymëmarrjes dhe toksicitet te sistemit organik.

Acid sulfurik
Palmolive dhe Ajax e përmbajnë atë, dhe ka shkaktuar irritime të lëkurës, alergji, djegie të lëkurës, dëmtime të syve dhe pezmatim te lëkurës. Ju duhet ta shmangni atë për shkak të efekteve të dëmshme qe ka.

Parfume(aromat)
Disa nga aromat më të përdorura përfshijnë pentatate pentasodium, e cila është potencialisht irrituese për lëkurën dhe sytë.

PropellerAds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *